java developer

Java Ontwikkelaar

Development Team

location:Groningen, The Netherlands
education:HBO/WO
hours/week:40

function

MACCS International BV verleent diensten en ontwikkelt software voor filmdistributie, zoals datasystemen voor planningen, boekingen, distributie, facturatie en verrekening van filmlicenties wereldwijd. Het bedrijf, met zo’n 50 medewerkers, is een grote speler op deze specifieke markt en is actief in 50 landen. Diverse grote internationale filmmaatschappijen, zoals Warner Bros, Paramount Pictures, Universal, Netflix en Pathé behoren tot de klantenkring van MACCS. MACCS heeft satellietkantoren in Los Angeles, Londen en Melbourne. De organisatie maakt deel uit van de Vista Group (Nieuw Zeeland). Om de groei door te zetten heeft MACCS behoefte aan nieuw talent! Daarom zoeken we een:

JAVA DEVELOPER

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle aspecten van ontwikkelen: van ontwerp, programmeren, testen, documenteren, implementeren en support. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s die een platform ontwikkelen dat wereldwijd gebruikt wordt om bioscopen en filmdistributeurs met elkaar te verbinden. Je neemt actief deel aan teammeetings, samen zorg je voor een tevreden klant. Deze klant kan overal ter wereld zitten, dat betekent dat je soms ’s avonds of ’s morgens vroeg bereikbaar moet zijn. Het team werkt met de laatste technology stack en is steeds op zoek naar verbeteringen

we offer

Ons aanbod;

  • Een baan in de boeiende wereld van de filmindustrie;

  • Veel mogelijkheden om je ideeën en creativiteit in te zetten;

  • Een informele, prettige sfeer en korte lijnen;

  • Een pensioenregeling, vakantiegeld, een parkeerplaats bij kantoor en lunch op kantoor;

  • Een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring.

we require

Wie ben jij?

Je hebt ervaring met het bouwen van web/cloud oplossingen en met Continuous Integration and Delivery. Je bent in staat om complexe systemen te ontwerpen hierbij rekening houdende met de bestaande architectuur en standaarden. Je bent creatief genoeg om mee te denken over nieuwe oplossingen en functionaliteiten. Je hebt een gedegen kennis van Java, Angular, Bootstrap CSS, Typescript en MySQL. Het is een pré als je ervaring hebt met AWS. Je bezit een graad in software engineering en hebt minimaal 5 jaar ervaring als JAVA developer. Je bent communicatief vaardig en bovenal enthousiast en ambitieus.

 

Stuur je CV en motivatie naar careers@maccs.com / annette.rodenhuis@maccs.com