developer at work

PowerBuilder Developer

Development Team

location:Groningen, The Netherlands
education:HBO/WO
hours/week:40

function

We werken met PowerBuilder en SQL. Ons PowerBuilder-team is een middelgroot team van 18 ambitieuze developers die gezamenlijk werken, in SCRUM teams, aan verschillende producten. Heb je ervaring met soortgelijke ontwikkeltalen (Visual Basic, Delphi of andere OO-talen) en wil je helpen met het doorontwikkelen van onze producten, reageer! Wij leiden al jaren developers intern op in PowerBuilder.

Wil je eerst met ons kennismaken i.p.v. direct solliciteren, dat kan. Dus bel of mail ons en kom langs!

we offer

Naast een marktconform salaris bieden we je een prettige werkplek in één van de mooiste en sfeervolste panden van Groningen.

we require

Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau op het gebied van softwareontwikkeling. Je hebt een scherp oog voor kansen om bestaande processen te verbeteren en je bent niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Je bent analytisch en proactief. Je hebt ervaring met SQL en scrum. Het is wenselijk dat je ervaring hebt met enkele van de volgende specialisaties: Business of technical analyst, architect-framework, testing Q&A, training support en database expert. Je hebt veel interesse en talent om nieuwe vaardigheden vlot eigen te maken! Engels en Nederlands spreek en schrijf je goed.