developer at work

Software Developer

location:Groningen, The Netherlands
education:HBO/WO
hours/week:40

function

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het analyseren van en uitvoering geven aan nieuwe functionaliteiten voor de klant; dus ontwerpen, programmeren en testen van software. Hierbij bewaak je de kwaliteitsnormen en processen. Je helpt je collega’s als ze vragen hebben. Je neemt actief deel aan scrummeetings, samen zorg je voor een tevreden klant. Deze klant kan overal ter wereld zitten, dat betekent dat je soms ’s avonds of ’s morgens vroeg bereikbaar moet zijn.

we offer

  • Een baan in de boeiende wereld van de filmindustrie
  • Veel mogelijkheden om je ideeën en creativiteit in te zetten om een mooi product te verbeteren en te ontwikkelen
  • Een informele, prettige sfeer en korte lijnen
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan veranderingen in de organisatie, zo willen we scrum en agile verder uitbouwen
  • Een werkplek in Villa Gelria, het mooiste pand van Groningen
  • Een lekkere lunch en uitstekende koffie
  • Een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring

we require

Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau op het gebied van softwareontwikkeling. Je hebt een scherp oog voor kansen om bestaande processen te verbeteren en je bent niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Je bent analytisch en proactief. Je hebt ervaring met SQL en scrum. Daarnaast heb je kennis van minimaal één van de volgende programmeervaardigheden: Java, Powerbuilder, Hibernate, Web Services, HTML/CSS of Angular. Het is wenselijk dat je ervaring hebt met enkele van de volgende specialisaties: Business of technical analyst, architect-framework, testing Q&A, training support en database expert. Je hebt veel interesse en talent om nieuwe vaardigheden vlot eigen te maken! Engels en Nederlands spreek en schrijf je goed.